Sanal Alemde DiziMag Patlaması..!


Türkiye'nin en büyük dizi izleme portalı olarak bilinen ve sürekli kullandığımız DiziMag, geçtiğimiz haftalarda kapatılmıştı. Bu kapatılma kararından sonra sitenin sahibi hakkında birçok telif hakkı davası açıldığı gündeme gelmişti.


Site yetkilileri DiziMag film ve dizi portalının aktif tutabilmek için önce DiziMag1.com alan adında hizmet vermiş, ancak bu sitenin de kapatılmasından sonra DiziMag2.com alan adından hizmete kısa süreliğine de olsa devam etmişti.

Her iki alan adı da kapatılan dizi portalının bugün alınan yeni alan adı ile geri döneceği tahmin ediliyor derken sitenin sahipleri ile ilgisi olmayan kimselerin DiziMag benzeri alan adları ile açtıkları siteler tartışma yarattı.
DiziMag'i çağrıştıran bazı alan adlarının yeni olarak satın alınmış olduğu görünüyor. Bu sitelere giren kullanıcılar ise sanki yapım aşamasında olan, hatta orijinal Dizi-MAg.com sitesi ile hemen hemen aynı tasarımlı siteler ile karşılaşıyor. Hatta bu tür sitelerden başka sitelere yönlendirmeler oluyor. Tepkiyle karşılanan bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Yorumlar

  1. Bu Sene o kadar çok websitesi kapattılar ki...

    YanıtlaSil
  2. Aylık gelir ortalama 7.000 $ Diyorlar?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder