Windows Mağazası Alış Veriş Merkezi Oluyor....



Microsoft,  2012'nin Haziran ayında, Windows Phone Store'un 100.000 uygulamaya ulaştığını kullanıcılara duyurmuştu. Geçtiğimiz haftasonu ise Microsoft, marketteki uygulama sayısının 200.000'i geçtiğini söyledi.

Duyurunun yapıldığı blog yazısına göre, Windows 8 uygulamaları için kullanılan Windows Store'da ise, günde 12 milyon uygulama alım satım işlemi gerçekleşiyor. Tabii ki bu sayıya, uygulamaların içerisinde yapılan küçük alımlar da dahil.

Microsoft ayrıca, ister Windows Phone 8 olsun, ister Windows 8.1 olsun, uygulama geliştiricilere yardımcı olmak adına daha fazla yardım edebileceğine dair bilgilerde vermiş bulunuyor. 
Blogda yazan bilgilerden birine göz attığımızda: 
"Yeni yıl içerisinde, uygulama geliştirmeniz sırasında kullanıcılara ulaşmanızı sağlayacak yeni ve yaratıcı yollar tanıtacağız."

Microsoft, Noel'den önce yayınlanmasını istedikleri Windows 8 ve Windows Phone 8 uygulamaları üzerinde çalışan geliştiricilerin bu günlerde kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini söylüyor. Yılbaşı için hedeflenen uygulamaların ise 20 Aralık Cuma gününden önce kaydedilmeleri gerekmekte.


Bu duyuruların yanı sıra, blog içerisinde geliştiricilerin uygulamalarını nasıl daha ilgi odağı yapabilecekleri anlatılıyor.

Yorumlar

  1. Windows Marketten bir cacık olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sözü 5 yıl sonra bidaha de.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Belki 10 yıl sonra.........

    YanıtlaSil
  4. iOS ve Android'in Hipermarketlerine yetişemez.

    YanıtlaSil
  5. Blog başarılı ama

    YanıtlaSil

Yorum Gönder