Yeni Yılda Tablet Alırken Dikkat Edin...



Uzmanlar modası geçmiş eski nesil tabletlerin ucuz fiyatlarına karşın etkin ve verimli olmadıklarını konusunda uyarıyor.

Yeni nesil tabletler ise, gelişmiş işlemcileri, yüksek donanımları, şık ve ince yapılarıyla ilgi çekiyor. Lakin eski nasil tablet olarak nitelendirilen tek çekirdekli, kalın ve hantal tabletlerin satışı halen devam etmektedir.


Ezcool Türkiye Genel Direktörü Garip Erzen, yeni bir tablet almak isteyen son kullanıcıları bilgilendirdi. Erzen "Birinci nesil tabletler, tek çekirdekli donanımları, 800 x 480 gibi düşük çözünürlüklü ekranları, kalın ve ağır tasarımlarıyla, güncel uygulamaları etkin şekilde çalıştıramıyor. Dolayısıyla fiyatları ucuz olmasına karşın etkin ve verimli kullanılamadıklarından kısa vadede maddi anlamda zarar kaçınılmaz oluyor. 2013’ün sona erdiği şu günlerde bu tabletlerin ömrünün sonuna gelindi. Artık yeni nesil Dual ya da Quad Core işlemcili tabletlerin devri başladı. Yüksek çözünürlükleri, şık ve hafif tasarımları ve güçlü donanımları ile yeni nesil tabletler, her türlü uygulamayı kolaylıkla çalıştırıp, kullanıcının hem iş hem de eğlence hayatı için güvenilir bir partner haline geldi. Fiyatları birinci nesil tabletlerden daha yüksek tutulsa da, uzun vadede sizi yarı yolda bırakmayacağı için aslında verimlilik noktasında daha avantajlılar” dedi.

Garip Erzen, ayrıca 2014'ün yeni nesil tabletlerin yılı olacağını belirtti.

Yorumlar

  1. Tablet Alırken İki Firma Olmalı;
    Samsung & Apple

    YanıtlaSil
  2. Ucuz tabletlerden kaçının.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder