The Elder Scrolls Online İndir & Hakkında



The Elder Scrolls Online, Single Player serisinin ardından Online dünyaya ilk adımlarını atıyor. Kuşkusuz en çok beklenen oyun olarak 2013 yılı kayıtlarına geçti. 

Zenimax’ın geliştirdiği efsane oyun; aynı anda PC ve MAC platformlarında oynanabilir olacak. Tıpkı Final Fantasy XIV’de olduğu gibi farklı platformlarda aynı anda oynanabilecek olan oyun, yine Single versiyonunda olduğu gibi oldukça geniş sistemlere ev sahipliği yapıyor.

Bu da The Elder Scrolls Online’ı MMORPG oyunlarının 1. Sırasında taht sahibi yapıyor!




Oyunun Hikayesi;


Kargaşa ve kaos zamanıydı… Hortlaklar ve karanlık ruhların orduları Tamriel’in her köşesine sinmeye başlamıştı. Bu uğursuz ortamda yerde ot bile bitmiyordu… Gizemler ve kabuslar veba gibi yayılıyordu. Bu bir kıyamet alameti miydi?..

Dört yıl önce, 2E 578 tarihinde, Imperial Şehrinde gizemli bir enerji patlamasıyla Nirn’den Tamriel’e mistik güçler gelmeye başladı. Büyücülerin hepsi ya delirdi yada öldü. Ölenler şanslıydı. Oblivion evreninin doğaüstü yaratıkları yani Daedralar, her zamankinden daha da fazla bir şekilde geliyordu. Yılan Takımyıldızı karanlık gökyüzüne hakim olmaya başlamıştı bile…




Ve böylece Molag Bal’ın köleleştirme ve kendi kötülük düzeni kurulmaya başladı. Onun güven kaynağı olan kara büyü, iki dünya arasındaki duvarı zayıflatıyordu ve Nirn ile Oblivion’ın birleşme riski ortaya çıkmıştı!.





Bu kaosun ortasında üç tane ittifak Imperial Şehri’ni ve White-Gold Tower’ın kontrolünü ele geçirmek için mücadeleye başladı. High-Rock, Sentinel ve Orsinium Wayrest High King’inin gücü altında birleşti. Valenwood ve Elsweyr, Summerset ile ittifakını kurdu. Son olarak Black Marsh, Morrowind ve Skyrim kendi sıkıntılı müttefikliklerini oluşturdular… 






The Daggerfall Covenant. The Aldmeri Dominion. The Ebonheart Pact.

Üç ittifakın ordularının silahları birbirlerine karşı Imperial Şehri’ni ve Oblivion’ın karanlık güçlerine karşı da White-Gold Tower’ın kontrolünü ele geçirmeye çalışacak.

Bu büyük mücadelede sadakatin hangi birlikten yana?..



Trailer ( Sinematik );


The Elder Scrolls Online İndir & Kayıt Ol ( Register )

Yorumlar

Yorum Gönder