Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyun - TERA Online



TERA Online - Ölmeden Önce Oynanması Gereken MMORPG Oyunu...

Merhaba Arkadaşlar,
Birkaç gün önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Tera Online'ı indirdim ve oynamaya başladım. Bu kadar emin konuşuyorum Ölmeden Önce Oynanması Gereken MMORPG Oyunu...! Oyuna başlayınca; Eğer bu MMORPG ise diğerlerine? Knight Online ne? Metin2 ne? Bebe oyunundan bir farkı var mı? Oynamaya değer mi bunun gibi bir oyun varken? gibi sorularla aklınızı yoruyorsunuz. Oyunu oynamayın gelin izleyin görevleri yapın ondan bile zevk alacaksınız. Oyun muazzam derecede güzel ve özenle hazırlanmış... 



Şuanda pişman olduğum tekbir konu var; Neden daha önce bulamadım?

Fotoğrafı Orijinal Boyutta Sergilemek İçin Üzerine Tıklayın...

Oyunu kısaca tanıtayım;

Tera Online Gameforce firması tarafından geliştirilen ve 05.01.2012 tarihinde yayınlanmaya başlayan Şubat 2013 tarihinde ise aylık abonelik modelinden free-to-play modeline geçen fantezi mmorpg oyunudur. 

Tera online bilgisayara kurulduktan sonra 27,5gb yer kaplamaktadır. Ancak oyuna başladıktan sonra bu boyutun sebebini anlayacaksınız Oyun free-to-play modeline geçtikten sonra oyuncu kitlesi bi hayli artmış ve oyuncular için heyecanlı bir ortam oluşmuştur

Fotoğrafı Orijinal Boyutta Sergilemek İçin Üzerine Tıklayın...


Oyunumuz non-target bir oyun olup, daha önce non-target formatlı oyun oynamayan arkadaşlarımıza ilk başta zor gelebilir. Ancak biraz sabırlı olursanız ne kadar zevkli ve geliştirmeye açık bir oyun olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca oyunda otomatik bir combo sistemi bulunmakta ve oyun oynarken size yardımcı olmaktadır. (mesela 1 skill kullandıktan sonra 2. skili daha kısa sürede kullanmak gibi) 

Oyunda 7 ırk (Aman, Castanic, High Elf, Baraka, Popori, Human, Elin ) ve 8 sınıf ( Warrior, Lancer, Archer, Sorcerer, Slayer, Bekserker, Priest, Mystic ) bulunmaktadır. Son lvl sınırı 60 olan oyunda lvl kasmak çok basit olup kısa zamanda 60 lvl olarak item levelinizi (ilvl) geliştirmeye başlayabilirsiniz. Pvp olarak 15 vs 15 kişilik battleground savaşı ve 3 vs 3 savaşları bulunmaktadır. Ayrıca Tera Online oyun geliştiricileri yeni gelecek yamada daha büyük bir pvp alanının açılacağını duyurdular. 

Oyunun orijinal web sitesine aşağıdaki link den ulaşabilirsiniz.



Yorumlar