My WIFI Router - İnternet Paylaşma Programı

Windows 8 İçin Kablosuz İnternet Paylaşma Programı



Windows 8 öncesindeki sürümlerinde internet bağlantısını kablosuz ağ üzerinden paylaşabilmek için hazırlanmış bir sanal ağ yaratma aracı mevcuttu ancak bu araç yeni Windows sürümlerinde ortadan kaldırıldı ve kabloyla bilgisayarına internet gelenler bu interneti Wi-Fi üzerinden diğer mobil cihazlarına paylaştırma imkanını kaybettiler. Microsoft'un neden böyle bir şey yaptığı ap açık tartışılacak bir konu.


Neyse, Windows üzerinden bu araç kaldırılınca 3. parti yazılım geliştiricileri bu konuda pek de boş durmadılar ve kullanıcıların internet bağlantılarını kablosuz ağ üzerinden paylaşabilmeleri için çeşitli uygulamalar / yazılımlar / programlar vs. vs. hazırladılar.

Bunlardan bir tanesi de My WIFI Router uygulaması olarak karşımıza çıktı.


Uygulama direkt olarak internetinizi sanal ağ üzerinden diğer mobil veya masaüstü cihazlarınızla paylaşmanızı sağlayabiliyor. Varolan raporlama ekranı sayesinde hangi cihazların ağınıza bağlandığını görebiliyor, dilerseniz IP bilgileri sayesinde cihazlara engel de koyabiliyorsunuz.

Programın ücretsiz olması ve çok kolay bir kullanıma sahip olması ise onu oldukça avantajlı hale getiriyor denilebilir. Zira genellikle kablosuz ağ yönetimi pek çok kullanıcı için zorlu bir işlem olabiliyor fakat My WIFI Router bu konuda çok basit bir yönetim imkanı sunuyor.

My WIFI Router Programını Bende Kullanıyorum ve İhtiyacı Olanlar İçin 1 Numara Diyorum.






My Wi-Fi Router Windows 8 İçin İnternet Paylaşma Programı İndirme Bağlantısı Exe






Lisans:
Ücretsiz


Dil Desteği:
İngilizce


Toplam:
94


İşletim Sistemi:
Win8/Win7/Vista/WinXP/win8.1


Üretici:

Yorumlar

  1. Android için olani yokmu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Android işletim sisteminde bu işlemi gerçekleştiren bir araç zaten yer alıyor. Bu işlemi gerçekleştirecek ek bir uygulama yüklemek bence "aç gözlülükten" başka bir şey değil. Windows üzerinde de yer alıyordu ancak sonradan kaldırıldı. Kim Bilir? Belki ilerde tekrar gelebilir :)

      Sil

Yorum Gönder