General Mobile Discovery 2 Kesinleşti



General Mobile, Discovery orta seviye akıllı telefonu ile çok geniş bir kitleye ulaşmış ve herkes General Mobile Discovery’nın gelecek modellerini merak etmeye başlamıştı. Fakat General Mobile sürpriz yaparak General Mobile Discovery 2’den önce Discovery Elite modelini tanıttı. 

Kullanıcıların tepkisini çeken bu hareket yaşanan gecikmeden dolayı çok şikâyetçi oldu. Fakat General Mobile nihayetinde bu hafta General Mobile Discovery 2 modelini tanıttı.

Discovery 2 modeli 5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip ve Gorilla Glass 3 ile sağlamlaştırılmış. Modele gücünü ise 2GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı 8 çekirdekli MT6592T yongaseti veriyor. Yongasetinde Mali-T450 grafik birimi mevcut.



2GB RAM ile desteklenen sistemde 16GB depolama kapasitesi yer alıyor. 2500mAh gücündeki pilden enerjisini alan cihaz 13MP çözünürlükte arka kamera ve 5MP çözünürlükte ön kamera ile geliyor. Akıllı telefon Android 4.4 Kitkat İşletim sistemine sahip olcak.

Cihazın tasarımında biraz kopya çekilmiş gibi duruyor çünkü arka kapak ve kamera Galaxy S5’e çok benziyor. Telefon 7.9mm inceliğe sahip olacak ve cihazın çerçevesi ise alüminyumdan yapılmış.

Yorumlar