AdwCleaner - Adware Ve Malware Temizleme Programı


Bilgisayarınızı Adware Ve Malware'lardan Temizlemek İçin Kullanabileceğiniz Tavsiye Edilir Bir Antivirüs; 

AdwCleaner


Bilgisayarımıza zaman içerisinde yüklediğimiz tüm uygulamalar ve yanlışlıkla sistemimize bulaşan adware ve malware benzeri zararlı yazılımlar, bir süre sonra maalesef yavaşlıklara neden olabiliyorlar ve bu zararlı yazılımlardan kurtulmak zaman zaman oldukça zor olabiliyor. Zira ana sayfa değiştiren programlardan tutun da araç çubukları, veri hırsızlığı sağlayan uygulamalar ve pek çok diğer uygulama standart kullanıcıların kendi kendilerine kaldırabilecekleri kadar basit olmuyorlar.




Dolayısıyla bilgisayarlarımızı bu tip zararlı yazılımlardan korumak için kullanılabilecek programlar mevcut ve bu programlardan bir tanesi de AdwCleaner. Program bilgisayarınızı en kolay yoldan temizlemekiçin kullanabileceğiniz, arayüzü çok sade olarak tasarlanmış ücretsiz bir uygulama. Sahip olduğu tüm özelliklerin tek bir ekranda toplanması sayesinde bunlara erişirken bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Program taşınabilir ve böylece kurulum yapmadan direkt olarak flash disklerinizden kullanabilirsiniz. Fakat kendini kaldırma butonu da mevcut olduğu için bu butona basmadan önce dikkatli olmanız gerekiyor. 
Zira basıldığında program kendisini kayıtlı olduğu diskten sonsuza dek kaldırıyor ve yeniden indirmeniz gerekiyor.

AdwCleaner - Adware Ve Malware Temizleme Programı İndirmek İçin Tıklayınız


Yorumlar