The Sims 4 Torrent İndir

The Sims 4 yaşam simülasyonu olan bir simülasyon oyunudur. 

The Sims serisinin dördüncü oyunudur. Electronic Arts 6 Mayıs 2013 tarihinde bir duyuru yaparak oyunu 2014 yılında piyasaya süreceğini ve Microsoft Windows, Mac OS X platformlarında oynanacağını bildirdi. EA Games, 9 Haziran tarihinde de oyunun Microsoft Windows platformu için yayın tarihinin 2-5 Eylül 2014 tarihlerinde olacağını açıkladı.



Oyunumuzda gerçekçilik biraz daha arttırılarak oyun sevenlerin daha çok vakit geçirmesi amaçlanmış. Özellikle yapay zekanın gelişmesi oyunun en büyük artılarından bir tanesi.


Yine oyuna başlarken her zaman olduğu gibi karakterimizi tasarlayıp oyuna başlıyoruz. Karakterimizin duygusal ve fiziksel özelliklerine kadar pek çok ayrıntı oyuna etki edecek faktörlerin başında geliyor. Özellikle son oyunda oyundaki karakterler arası muhabbetlerin de baya geliştiğini gözlemliyoruz. 

Ayrıca The Sims 4 indir oyununda yeni ev tasarımlarında çok hoşunuza gideceğe benziyor. Tabi sizde kendi evinizi tasarlayıp iç döşemesini zevkinize göre yapabilirsiniz. Sims hayranları yeni oyunu sitemizden full ve tek link indirme imkanı indirip heyecana kaldığı yerden devam edebilirler. Hepinize iyi oyunlar.

  • The Sims 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 (SP1), Windows 8, yada Windows 8.1
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: 128 MBThe Sims 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 (SP1), Windows 8, yada Windows 8.1
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: 128 MB

Orijinal Boyutta Sergilemek İçin Üzerine Tıklayınız...





Yorumlar