Whatsapp Süre Uzatma - Satın Alma





Giderek yaygınlaşan - neredeyse - yeni nesil telefonların hepsinde kurulu olarak gelecek olan Whatsapp kullanımı arttıkça, hakkındaki sorularda doğru orantılı bir şekilde artıyor.

Kullanıcılar soruyor; Whatsapp'ın süresini nasıl uzatırım, satın alırım?



Konuya başlamadan önce belirtmem gereken bir kaç husus var.

Bazı arkadaşlar Whatsapp'ın süresinin otomatik 1 yıl daha uzadığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilinmez ama eğer sizde de böyle bir durum söz konusu olursa, Mark'ın bir hediyesi olarak kabul edip paşa paşa kullanmaya devam edin.

İkinci bir hususda Whatsapp'ın nakit veya kontör ( TL ) ile alınamaması. Bunu sakın unutmayın ve olmaz ama sakın ha dolandırılmayın! Whatsapp Google Cüzdan ( Kredi Kartı ) veya PayPal olmak üzere şimdilik "sadece" iki ödeme yöntemini kullanıyor.


Diğer bir husus ise "ücret / bedel / nakit / ciro" ödemeden Whatsapp süre uzatılması. Sinirlerimi zıplatan bir noktadır bu. Çoğumuzun elinde minimum 700 - 1000 TL'lik aletler var. Her gün saçma sapan yerlere para harcıyoruz ama söz konusu Whatsapp olunca ( " emek olunca " ) 0.99 $'lık ücreti sürekli kullandığımız bir uygulamaya / emeğe vermiyoruz. Emek hırsızlığı yapıyoruz! Tabi biz, siz yapmıyoruz ama yapanlar var!

Gelelim Whatsapp 1 Yıllık süre uzatmaya...

Uygulamaya giriyoruz. Menü sekmesinden. Hesap ayarlarına giriyoruz.

Burada iki nokta var. 

1) Hizmet Satın Al
2) Satın alma linkini e-postala


1. Adım normal satın alma yöntemi. 2. Adım ise e-posta üzerinden satın alma yöntemi. Mesela kız arkadaşınızın ücretini siz karşılamak istiyorsanız, karşı taraf sizin mail adresinize satın alma linkini postalayacak ve sizde mail üzerinden işlemi gerçekleştireceksiniz...

Yorumlar