Facebook Sayfa Beğendirme Hilesi Yapılabilir mi?



Sevgili okurlar,
Bana gelen maillerde bir kaç arkadaşımız "Facebook Sayfa Beğendirme hilesi var mı?, Programla sayfa beğenisi alabilir miyiz?, Facebook Sayfa Beğendirme uygulaması nasıl olur?" tarzında sorular yansıtmışlar.

İlk olarak şunu belirtelim. Kolay yoldan beğeni almak mümkün. Yalnız dikkatli olmanızı öneririm zira başınız ağrıyabilir.


Gelelim başınızı ağrıtabilecek noktalara. Facebook sayfa beğendirme programı / yazılımı vs.  diye bir şey yok. Varsa da ben görmedim. Genellikle bu tarz yazılımlar malware / Virüs / spam / bot vs. yüklü olurlar ve gerçekten canınızı sıkabilirler. Sayfa beğeni yapan yazılımlar, web sayfalarıdır.



Başınızı ağrıtabilecek diğer bir nokta ise bu web sayfaları " Token Kodu " ile çalışırlar.
Token kodu statik / değişkendir. Facebook tarafından rastgele verilir ve hesabınıza erişim sağlar. Bu kod sayesinde sizin adınıza durum / foroğraf / yorum vs. paylaşma, silme, düzenleme, beğenme vs. yapılabilir. Zaten buradan bu web sitelerinin çalışma prensibini anlamışsınızdır.


- Sisteme kayıt olursunuz. Giriş yaparsınız ( Token ile ), beğeni yapılacak sayfayı seçersiniz ve başkaları sayfanızı beğenmeye başlar. İşin görünür yüzü bu şekildedir, ancak arka planda sizde diğer kişilerin sayfasını otomatik beğenirsiniz. Yani istemeden yüzlerce sayfanın takipçisi / abonesi durumuna gelebilirsiniz.

İleriki günlerde uygulamalı olarak sizlere sayfa beğenisinin nasıl yapıldığını anlatacağız...

Yorumlar