CCleaner 5 Yayınlandı...



CCleaner adlı bir çok fonksiyonu olan çerez temizleme programı, bilgisayarının bakımını gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların en çok tercih ettiği programlar arasında yer alıyor ve pek çok sistem temizlik programının aksine bilgisayara zarar vermeyen yapısıyla güven içerisinde kullanılabiliyor.

Zira bu alandaki bazı yazılımlar, kullanıcılar daha farkına varamadan önemli sistem dosyaları üzerinde de temizlik ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyorlar ve bu durum PC'nin bir anda kararsız bir şekilde çalışmasına sebep olabiliyor.


CCleaner ise bu tip sorunlara yol açmadan bilgisayarda çok çeşitli bakım ve temizlik operasyonlarının tamamlanmasına yardımcı olabiliyor. Programın yeni versiyonu olan CCleaner 5 ise elbette eski sürümün üzerine bir kaç şey daha ekliyor ve böylelikle daha kararlı ve daha performanslı bir PC bakımı programına sahip olabiliyorsunuz.



Programın bu sürümde temel işlevleri üzerinde pek bir değişiklik gerçekleşmemiş ancak işlem türlerine dair performans ve güvenlik güncellemeleri ile hata giderme konusunda çeşitli çalışmalar tamamlanmış. Lakin CCleaner 5'te en dikkat çeken yan artık arayüzün bir Windows 8 programına yakışır şekilde düzenlenmiş olması. Düz bir tasarıma sahip olan ve göze oldukça hoş gelen bu yeni arayüz sayesinde aradıklarınızı bulmak da biraz daha kolay hale gelmiş.
Arayüze ek olarak artık programın Google Chrome uzantıları üzerinde de işlemler gerçekleştirebilmesi sayesinde istenmeyen ya da sisteminize zarar veren eklentiler anında CCleaner 5 ile temizlenebiliyorlar. Tabii ki önbellek temizleme, program kaldırma, kayıt defteri temizliği gibi ihtiyaç duyulan onlarca farklı yetenek hala programın içerisinde yer alıyor.


Son sürümü indirmek için tıklayın; CCleaner 5 ( Son Sürüm ) İndir

Yorumlar