Detroit Otomobil Fuarı 2015

2015 Detroit Otomobil Fuarı Düzenlendi





Detroit otomobil fuarında Türkiye açısından önemli bir gelişme yaşandı. Türk Tasarımcı ve Gemi Mühendisi Emre Yazıcı tarafından tasarlanan ARGO isimli otomobil modelinin yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

2015 Detroit otomobil fuarı son 6 yılın en büyük katılım rekorunu kırarak ilk gün 100.000'den daha fazla kişinin ziyarete uğradığı belirtildi.


Fuarda dikkat çekilen bir noktada dünya genelinde yeni kullanılmaya başlanan 3D yazıcılar ile üretilen parçalar olmaktadır. Birçok modelde 3D yazıcılar ile üretilmiş parçalar kullanılmıştır.

Detroit 2015 Fuarında Öne Çıkan Yüksek Model Otomobiller



Tam ekran görüntülemek için tıklayın

Hyundai Santa Cruz Crossover Truck

Hyundai tarafından tanıtılan yeni nesil Pick-up spor görünüşü ile pick-up algısını değiştierecek gibi görülüyor. Konsept otomobilde kullanılan 2.0 litrelik turbo dizel motor, 190 beygir güç ve 406 Nm maksimum tork üretiyor. Hyundai’nin gelişmiş HTRAC sürekli dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulan konsept, beş kişilik oturma alanı ve konforlu sürüş özellikleriyle de crossover otomobillerle benzerlik gösteriyor.


_____________________






GLE Coupe Mercedes

Eylül 2015 itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak Mercedes-Benz GLE Coupe, bir coupe aracın sportif ve dinamik tasarımı ile bir SUV aracın güçlü, çarpıcı ve çok yönlü özelliklerini bir arada sunuyor.


_____________________







2016 Audi Q7

Eski ağırlığından 325 kg daha hafif ve ağırlık merkezinin de daha aşağıda konumlandığı çevik bir yapıya bürünen 2016 Audi Q7 heyecan verici bir sportiflik ve dinamizm ile geri dönüyor.


_____________________





2016 Volvo S60 Cross Country

S60 Cross Country, tıpkı geçtiğimiz günlerde sunulan V60 Cross Country gibi 65mm’lik (2,5 inç) bir sürüş yüksekliğine sahip. Bu özellik, onu pazarın gerçekten yetenekli ve stil sahibi tek all-road sedan crossover’ı yapıyor.

Yorumlar