DVD Video Formatı Çevirici İndir

WonderFox DVD Video Converter versiyon 7.6


İndireceğiniz DVD Video uzantısı ( formatı ) çevirici program WonderFox DVD Video Converter sadece dosya uzantısını / formatını değiştirmekle kalmıyor; programa yerleşik olarak gelen bir çok ek özellik sizlere kolaylık sağlıyor.


WonderFox DVD Video Converter ile DVD medyalarınının üzerinde oynayabilir rip formatına dönüştürebilir, online video izleyip indirebilir veya popüler video formatları arasında dönüşüm yapabilirsiniz. Program ile YouTube, Facebook, Vimeo, Liveleak, Metacafe ve benzeri 20 fazla siteden online olarak video indirebilir, bu videoların formatlarını değiştirebilirsiniz. Elinizde bulunan DVD medyalarınızı rip yapabilir, farklı uzantılara dönüştürebilirsiniz. Direk olarak bilgisayarınızda mevcut videolarınızı farklı uzantılara dönüştürmek mümkündür.

Program içerisinde birçok hazır profil gelmektedir (Apple, Android, HTC vb.) Örneğin bu gibi bir cihazınız varsa ilgili profili seçip convert yapmanız durumunda cihazınızda video sorunsuz olarak açılacaktır. WonderFox DVD Video Converter tek program içerisinde hem dvd rip yapabilir, hem video indirebilir, tüm popüler video formatları arasında dönüştürme yapabilirsiniz.

DVD Video Formatı Çevirici Programıın Desteklediği Uzantılar / Formatlar
DVD
Universal Picture, Disney Studio, Song(Columbia Pictures), Summit Entertainment, WarnerBros, 21th Century Fox, Paramount gibi kopya korumalı DVD ler dahil dvd medyaları.
Video
AVI, MP4, MPG, MPEG, VOB, MOV, FLV, MKV, H.264, MTS/M2TS/TS/TP/TRP(AVCHD, H.264, VC-1, MPEG-2 HD), MOD, TOD, DV, WMV, ASF, 3GP, 3G2, DRM MP4, RM, RMVB, OGV, VRO, vb.
Ses
MP3, M4A, AC3, AAC, WMA, WAV, OGG, APE, MKA, AU, AIFF, FLAC, M4B, M4R, MP2, MPA vb.



Desteklediği Bazı Siteler
YouTube, Facebook, Vimeo, Liveleak, Metacafe vb. +20 site

Desteklediği Dönüştürme Formatları
Video(1080P HD)
HD AVI, HD MP4, HD MPG, HD WMV, HD MKV, HD MOV, HD TS
Video(Normal)
AVI, MPG, MP4, FLV, SWF, WMV, MKV, MOV, M4V, ASF, DV, 3GP, 3GP2
Ses
MP3, AC3, AAC, WMA, WAV, MKA, OGG, AU, AIFF, FLAC, M4A

Desteklediği Sistemler
Windows NT4/2000/2003/XP/Vista/Windows 7/Windows 8/ Windows 8.1





Yorumlar