Manhunt 2 Türkçe Torrent İndir

Rockstar Games tarafından yayınlanan, sonra tüm Dünya'da engellenen ve yasaklanan psikopat oyun Manhunt 2 artık Türkçe ve Torrent...


Manhunt 2 yüzde yüz Türkçe

Manhunt 2 Türkçe çevirili torrent oyunun hikayesi;



Dr. Daniel “Danny” Lamb bir bilim adamıdır ve “Pickman Projesi”nin başındaki kişidir. Proje süresiz olarak durdurulur ve bir akıl hastanesine kapatılır.

Aradan 6 yıl geçmiştir. Daniel kim olduğunu bilmiyordur ve hafızasını kaybetmiştir. Geçmişe dair hiçbir anısını hatırlamıyordur.

Manhunt 2
Hastanede kilit altındayken önceki yaşamı, kim olduğu ve ailesiyle ilgili sorular kafasında dönerken; hastanenin güvenlik sisteminde oluşan bir arızayla birlikte tüm hücrelerin kilitleri açılır ve Daniel diğer kişilerle birlikte serbest kalır. Leo Kasper da bu durumun kaçmak için harika bir zaman olduğu kararına varır ve Daniel’in önderliğinde birlikte hastaneden kaçarlar. Bundan sonrasında ise Daniel, geçen 6 senede nelerin olduğunu bulmaya çalışırken, onu takip eden Leo’nun da hayatı değişecektir.

Manhunt 2'ye çok eskiden Türkçe çeviri için dosyaları bir türlü açamayan Tayfun Kumaş tarafından geçen dört sene sonra dosyaları açıp, oyuna %100 Türkçe yama getirilmiştir.

Manhunt 2 Türkçe Torrent İndir;



Yorumlar