Twitter Toplu Unfollow Yapma Kodu

Twitter'da sınırsız kişiyi tek tıkla unfollow yapabilirsiniz. ( Takibi Bırakabilirsiniz )




Twitter'da bazen kabul ettiğimiz uygulamaların sayesinde birçok kişiyi haberimiz olmadan takip ediyoruz. Bir bakıyoruz fazladan binlerce takip ettiğimiz profil olmuş. Sonra bunları unfollow yapmak istiyoruz fakat tek tek unfollow yapmak oldukça yorucu ve meşakkatli oluyor.

Twitter'da sınırsız takipçi silmek, sınırsız toplu unfollow yapmak için saatlerce / günlerce uğraşmanıza gerek yok.



Takip ettiğiniz kişilerin olduğu bağlantıya tıklayın, takip ettiğiniz profillerin listesi karşınıza çıkacaktır. Daha sonra aşağıdaki karede görmüş olduğunuz gibi “Takibi Bırak” tuşuna sağ tıklayın ve sonrasında ögeyi denetleye tıklayın.





Akabinde tarayıcının altında bir pencere açılacak, oradan console butonuna tıklayın ve aşağıdaki Twitter Toplu Unfollow Kodunu kopyalayıp console bölümüne yapıştırın, enter tuşuna basın... Takip ettiklerinizi çok hızlı bir biçimde ve kolayca sınırsız unfollow yapacaksınız...




setInterval(function () {
t = $(".following").find(".follow-button");
if (!t[0]) {
window.scrollTo(0, $(document).height());
} else {
console.log(t.attr("class"));
t.trigger("click");
}
}, 1000) 

Belirtmemiz gereken bir kaç önemli husus söz konusu; Bu işlemleri yaparken Google Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz. Unfollow edeceğiniz kişi sayısına göre işlem süresi uzamaktadır. Kullandığınız bilgisayarın performansı orta dereceli değilse tarayıcı zorlanabilir. İşlemleri gerçekleştirirken başka bir sekmeyle ilgilenmeyin. Bu işlem ile unfollow yapmak, takipçi silmek sınırsızdır. Yapamadığınız bir durumda sayfanın altındaki yorum panelinden mesaj gönderebilirsiniz.

Yorumlar