HTC One M9 Hima Teknik Özellikleri

HTC One M9 Hima Özellikleri


HTC One M9 Hima Teknik Özellikleri


HTC'nin 2015 Mart ayının başında Barcelona'da düzenlenecek olan MWC 2015 etkinliğinde tanıtması beklenen 2015 model Hima adındaki amiral gemisi One M9 merakla bekleniyor.HTC One M9 Hima beklene dursun cihaz özellikleri piyasaya sızdırılmış durumda...

İşte Amiral Gemi Hima HTC One M9 Teknik Özellikleri;


5 " Full HD Dokunmatik Ekran Paneli

HTC One M9, sızıntılarda olduğu gibi 5 " ekran boyutunda bir dokunatik panel ile geliyor. Tek elle rahat kullanılacak olan telefon, sürpriz bir şekilde Full HD ekran çözünürlüğünde olacak. Çözünürlük avantajıyla yeni amiral gemileri arasında en fazla performansa sahip akıllı telefon HTC One M9 olacak gibi gözüküyor.




Snapdragon 810 ve LPDDR4 RAM

Qualcomm'un en hızlı işlemci çözümü olan 8 çekirdekli ve donanımsal olarak 64 bit detekleyen Snapdragon 810 işlemcisinden gücünü alacak olan HTC One M9, Adreno 430 grafik işlemcisi ve LPDDR4 formunda süper stabilize çalışan 3 GB RAM ile gücüne güç katacak.
HTC One M9, microSD kartı da destekleyecek.

Ultrapixel kamera öne


HTC'nin One M8 modelinde kullandığı Ultrapixel kamera teknolojisi ön kamerada uygulanacak. HTC One M9'un önünde 4 Ultrapixel kamera olacak. 20.7 Megapiksellik arka kameranın kullanılacağı HTC One M9, 4K video kaydı da gerçekleştirebilecek.

Android 5.0.2 ve Sense 7.0

Yeni nesil Sense 7.0 arayüzü ve Android 5.0.2 işletim sistemiyle piyasaya sürüleceği söylenen HTC One M9, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunacak gibi duruyor. Firmaya yakın kaynaklar Sense 7'de epey değişikliğin olduğunu vurguluyor.

2840 mAh Batarya

2840 mAh yüksek şarj kapasiteli batarya ile geleceği belirtilen HTC One M9'un, yeni güç tasarruf modlarıyla beraber bekleme durumunda ciddi bir iyileştirme olduğu gözle görülüyor.

Yorumlar