Müzikli Güneş Gözlüğü Buhel Soundglasses

Buhel Soundglasses Müzik Dinleyebileceğiniz Güneş Gözlüğü


Müzikli Güneş Gözlüğü Buhel Soundglasses


Kickstarter’daki yaratıcı projelere bir tane daha ustaca tasarlanmış proje eklendi. Atellani adlı şirket tarafından tasarlanan ve geliştirilen Buhel Soundglasses adı verilen gözlük ile kulaklığa gerek kalmadan telefon görüşmeleri yapabilir ve dahası müzik dinleyebilirsiniz.

İlk görünüşte sıradan bir güneş gözlüğünden farksız gibi gözüken bu ürün, ön tarafında bulunan mikrofon çipi sayesinde telefon görüşmesi yapmanıza imkan sağlıyor.



Sıra dışı tasarımı, kulakların kapatılmadan dışarıdaki sesleri kesintisiz olarak dinlemenizi olan tanıyor. Gözlüğün iki tarafında yer alan sesin kafatası üzerinden iç kulağa aktarılmasıyla çalışan sistemle konuşmayı ve müzik dinlemeyi eş zamanlı olarak yapa bilmektesiniz.

iOSWindows Phone ve Android işletim sistemine sahip cihazlara kolaylıkla adepte olabilen gözlükte Bluetooth 4.0 teknolojisi de yer alıyor.

Müzikli Güneş Gözlüğü Soundglasses, üzerinde programlanabilir bir tuş bulunduruyor ve bu tuş aracılığıyla görüşmeyi açıp kapatma veya kişisel asistana bağlanarak komut verme gibi fonksiyonları kolayca gerçekleştirebiliyor. Ayrıca ortalama 3 saatlik şarj ile 2-3 saatlik görüşme yapabiliyorsunuz.  

Yorumlar