Android Telefonunuzu En Çok Zorlayan Uygulamalar

Android Akıllı Telefonunuzda 

En Çok Performansa Sahip Uygulamalar



Android Telefonunuzu En Çok Zorlayan Uygulamalar


Telefonunuzu ilk aldığınız günden itibaren genellikle uygulamalar yüklemeye, oyunlar oynamaya başlarız. Haliyle ne kadar çok uygulama yüklersek Android telefonumuz giderek kasmaya başlar. Hatta bazen sadece bir kaç uygulama açıkken bile mobil veri bağlantımız yavaşlar, cihaz performansı giderek düşer. Bunun başlıca nedenlerinden biri Android sistemin arka planında çalışan uygulamalar. Pil ömründen tutunda mobil veriye kadar cihazı sömürür.

Bu yazımızda Android telefonumuzda pil ( şarj ) seviyesini çabuk tüketen / bitiren ,  mobil verimizi çok kullanan, telefonumuzu zorlayan ( kasan ) uygulamaları sıralayacağız. Bu sıralamadan yola çıkarak Android telefonunuzun arka planında çalışan bu uygulamaları kapatabilirsiniz. Böylece daha stabilize bir telefonunuz olmuş olur. :)

Performansı En Çok Düşüren ( Harcayan Uygulamalar )

  1. Spotify
  2. Amazon Kindle
  3. Line
  4. Samsung WatchOn
  5. Snapchat
Mobil Veriyi En Çok Harcayan Uygulamalar

  1. Tumblr
  2. SnapChat
  3. BBC News
  4. Netflix
  5. Spotify
Şarj Seviyesini En Çok Düşüren Uygulamalar

  1. BeamingService
  2. Security Policy Updates
  3. Facebook
  4. Weather and Clock Widget
  5. LookoutAntivirus

Yukarıda verdiğimiz sıralamada yer alan uygulamalar telefonunuzun performansını, mobil verisini, şarj seviyesini en çok düşüren uygulamalardır. Bu uygulamaların arka plan da çalışmasını engelleyerek yaklaşık %70 ' e varan şarj ( pil ) tasarrufu elde edebilirsiniz.

Yorumlar