Apple Watch Alternatifi Akıllı Saatler

Apple Watch Benzeri Akıllı Giyilebilir Teknoloji


Apple Watch Alternatifi Akıllı Saatler


Giderek yaygınlaşan giyilebilir teknoloji ürünleri hayatımızı kolaylaştırıyor. Akıllı bileklikler, saatler, ayakkabılar, kıyafetler hatta çoraplar sağlımıza korumaya yardımcı olmakla kalmıyor günümüzü kolaylaştıracak yükümüzü azaltacak alternatif yollar sunuyor. Apple Watch 'de giyilebilir teknoloji ürünlerinden bir tanesi. Bir akıllı saat!

Saat olma özelliği herhalde göze çarpan son özelliklerinden biri. Çünkü sadece saati gösteren bir saate 2.000 lira ( ortalama Apple Watch Fiyatı ) vermek için ya zengin olmanız lazım ya da noksan. :)

Apple Watch sağolsun bizlere saati göstermekle kalmıyor, telefonunuzla iletişime geçiyor, dokunmatik arayüzü ile saat ekranında rahatça gezebilmenizi sağlıyor, oyun ve uygulamalarla işlerimizi kolaylaştırıyor bizi eğlendiriyor, İnternet'de gezmemize olanak sağlıyor, alarm ve çağrılarımızı bildiriyor vs. vs. daha bir sürü harikulade özellikleri barındırıyor Apple Watch.

Apple Watch'e 2.000 Lira vermek istemeyenler için sizlere İnternet'de rahatça bulabileceğiniz bir kaç Apple Watch alternatifi akıllı saat önermek istiyorum. Şurada anlaşalım, önereceğim akıllı saatler  Apple Watch 'in yerini tutmaz ama ortalama 50-300 TL arası bir ücretle sahip olabilirsiniz.

İlk olarak benimde kullandığım Apple Watch alternatifi ucuz akıllı saat

Victor W1 Akıllı Saat



Ürün 1.54 inç boyunda boy bakımından ortalama bir Apple Watch ile neredeyse aynı ekrana sahip. Görüntülü konuşma özelliği yok. Bluetooth v.4.0 destekliyor. Dokunmatik paneli mevcut ve alarm, gelin çağrı ve mesajları görme gibi bir çok özelliği var. Akıllı Saat 'in fiyatı 150-200 TL arası.

Victor W2 Akıllı Saat



Ürün W1 modeli ile aynı özelliklere sahip. Farklı tasarımı var ve direk olarak çağrı yapıp konuşabiliyorsunuz. Bu Apple Watch benzeri akıllı saatin ortalama fiyatı ise 200-250 TL


Quadro Smart Watch S88 Akıllı Saat



Kesinlikle önerdiğim ve kullandığım giyilebilir teknoloji ürünü. Diğer akıllı saatlere nazaran çok daha fazla sensörü ve yerleşik uygulaması yer alıyor. Saat üzerinden Twitter - Facebook ve Whatsapp gibi bir çok uygulamaya erişebilirsiniz. Ürünün ortalama fiyatı 180 - 300 TL Arası.


Quadro Smart Watch S71



Quadro S88 akıllı saatinin özellik bakımından birebir aynı modelidir. Saadece tasarımı farklıdır. Bu Apple Watch alternatifi akıllı saat üzerinden yine Whatsapp veya Facebook gibi uygulamalara erişi sağlayabilirsiniz. Ortalama fiyatı da yine S88 ile aynı 180 TL - 300 TL arası.

Yorumlar