Aşırı Isınan iPhone 6 Gümledi

Çok Fazla Isınan iPhone 6 Patladı


Aşırı Isınan iPhone 6 Gümledi


Bütün telefonlar aşarı kullanımdan ve performansı zorlandığından dolayı ısınırlar ancak büyük ihtimal hiç birimizin telefonu ısınmaktan patlamamıştır. Hisdistan'da ki iPhone 6 kullanıcısı Kishan Yadav'a ait olan cep telefonu patladı. Varsa şekerin patlayalım şekerim tarzında bir patlama değil. Fotoğraflardan da anlayacağınız üzere iPhone 6 yarı C4 görevi görmüş. 

2014 yılında tanıtılan çok büyük satış rakamlarına ulaşan ve Apple ’ın "dünyanın en değerli şirketleri" sıralamasında 1. sırada olmasına direkt olarak etki eden akıllı cihazlardan iPhone 6 , tam da biraz önce söylediğim gibi Hindistanlı kullanıcı Kishan Yadav'a pek de uğurlu gelmedi. iPhone 6’nın 64 GB depolama alanına sahip versiyonunu satın alan Yadav, telefonla konuştuğu sırada cihazın birden çok fazla ısındığını fark etti. Arabanın içerisindeyken konuşan Yadav’ın cep telefonunu atmasıyla birlikte patlaması bir olmuş.



Kishan Yadav, iPhone 6 64 GB’ın ısınmasını biraz daha geç fark etse muhtemelen suratında patlayan bir cep telefonundan dolayı çok büyük sağlık sorunlarına uğrayacaktı. Yaşanan olayın ardından sadece telefonun değiştirilmesini talep eden Yadav, ayrıca emniyet müdürlüğüne giderek tutanak tutturmuş.

Yorumlar