CS: GO En Pahalı Silahlar Listesi

Counter Strike: Global Offensive 

En Pahalı Silahların Fiyatları


CS: GO En Pahalı Silahlar Listesi


2012 yılında piyasaya sürülen Counter Strike oyununun CS: GO sürümü ilk zamanlarda oyuncular tarafından ( özellikle Türkiye'de ) pek ilgi görememişti. Global Offensive 'e aylar içinde gelen güncellemeler, ek paketler ve tasarımlar ile ( birde üstüne steam yaz tatili indirimi ile ) oyun giderek ilgi görmeye ve satın alınmaya başlandı.

Oyunda kişiler tarafından yapılan ( her oyuncu kendi silah tasarımını yapabilir ) özel silah tasarımları uçuk fiyatlardan satılmaya başlandı. Özellikle uçuk fiyatlardan satılan ( bazı skinler - tasarımlar gerçek silah fiyatlarından bile pahalı ) bazı tasarımlar beyin donduracak fazlalıkta. 

Bu yazımızda CS: GO silah tasarım fiyatlarını inceleyeceğiz.

Silah: 2- P250 Kod Adı: Nükleer Tehdit

Orijinal Boyutta Sergilemek İçin Üzerine Tıklayın

Nuke adlı koleksiyonla ile birlikte CS: GO 'ya gelen P250 adlı bu silah neredeyse hiç geri tepmiyor. Bu silah 399 dolara satıldı. Yaklaşık Bin Seksen Lira.

Silah: M4A4 Kod Adı: Uluma



Benimde hayranı olduğum silahlardan bir tanesi. Hatta en iyisi. Uluma göz alıcı tasarımıyla en son 980 liraya satıldı. 

Silah: AK-47 Kod Adı: Fire Serpent



AK 47 falan değil bu! Bildiğin keleş. Sadece StatTrak
 teknolojisiyle geliyor. Fiyatı zaten konuşuyor. Ortalama fiyat 1.100 Lira.

Silah: USP-S Kod Adı: Sarmaşık




Counter Strike 'ın senelerdir içerisinde yer alan bu silah hiç bu kadar pahalı olmamıştı. Kamufle tasarımlı ve yine  StatTrak teknolojisi ile gelen bu silahın ortalama fiyatı 1.090 Lira

Silah: AWP Kod Adı: Hiper Canavar



Görünüşü CS: GO oyuncularının nefesini kesecek türden olan keskin nişancı tüfeği AWP 'nin harikulade tasarımlı hali. Fiyatı listemizdeki diğer silahlara nazaran daha ucuz. Ortalama sadece 745 Lira.

Yorumlar