Logitech G910 Satın Alınabilir

Logitech G910 Türekiye Piyasasında Satışa Çıktı


Logitech G910 Satın Alınabilir


Logitech firmasının bir süredir  Türkiye 'de piyasaya çıkarmayı düşündüğü yeni mekanik oyuncu klavyesi  , G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard isimli klavye artık Türkiye pazarında. Gamer lara özel olarak tasarlanmış Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre tam yüzde 25 daha hızlı harekete geçiş işlevi sunan Logitech G910, üstün dayanıklılığa ve akıllı aydınlatma sistemine de sahip. 


Tamamen Oyuncu lara Özel Gamer Klavye İşlemlere Işık Hızında Yanıt Veriyor


Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard’un oyun severlerin ve oyuncu ların ve e-Spor oyuncularının arzuları doğrultusunda tasarlandığını ve üretildiğini söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Bey, " Oyuncular piyasaya çıktığı ilk günden bu yana bizlere Logitech G910 ’un Türkiye pazarına geliş tarihini soruyordu. Yeni jenerasyon mekanik klavye geliştirme çalışmalarımızın zirvesi olan, oyun deneyimini tam anlamıyla geliştiren Logitech G910 ’u Türk oyun tutkunlarıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz "sözlerini söyledi.

Ortalama Logitech G910 Türkiye Fiyatı 750 TL.

Logitech G 910 Genel Özellikleri


Tam yüzde 25’e kadar çok daha hızlı,
Performansa odaklı kesimli tuşlar ve yumuşak tıklama sağlayan tuş tasarımı
Temassal yüzeyi ile geri bildirim ve cevap verme özellikleri
Patent başvurusunda bulunulmuş asimetrik tuş tasarımı,
Dengeli, yüzey montajlı LED arka plan ışığı tasarımı
70 milyon tuş vuruşuyla test edilen Romer-G mekanik tuşları, en zorlu rakibe kıyasla yüzde 40 ’a kadar daha dayanıklıdır.

Yorumlar