Visual Studio 2015 Duyruldu

Dev yazılım şirketi Microsoft, geliştiricilere yönelik 

Visual Studio 2015'i duyurdu



Dev yazılım şirketi Microsoft'un geliştiricilere yönelik ve umumi olarak düzenek yazılımları, infaz geliştirmeleri kabilinden işlerde kullanılan bütünleşmiş geliştirme ortamı Visual Studio, 2015 versiyonu ile bu sene 20 Temmuz'da karşımıza çıkacak.

Windows, iOS ve Android platformlarına yönetik payanda sağlayacak yeni versiyon, entegre ihya ortamı desteğini ise Apache Cordova ve Xamarin'in aplikasyon geliştirme platformlarından sağlayacak. Microsoft eş zamanlı olarak Unity, Epic Games ve Chukong Technologies ile Visual Studio 2015'in uygulama geliştirme kısmı için ortaklığa girecek. Ek olarak Visual Studio 2015'e VS 2015 uzantılar, yenilenmiş tanı ve teltik taraklama araçları, Android geliştiriciler için bir emülatör, Application Insights için sonsuz destek, değişik kullanıcı arayüzleri ve başarım ayarları gibi yenilikleri de geliştiricilerin huzuruna sunacak.

Şunu söylememizde de fayda var 20 Temmuz tarihi kesin bir yayın tarihi değil. Visual Studio 2015, Windows 10'un resmi yayına çıkış tarihi olan 29 Temmuz'dan kısaca bir süre geliştiricilere tanıtılmış ve sunulmuş olacak. 

Yorumlar