Web Tasarım Ajansları ve Sosyal Medya

Web Tasarımı ve Yazılımı 

Sosyal Medya İle Gün Yüzüne Çıktı


İnternet cep telefonlarımıza kadar girmeden önce dünyada bir çok sitenin alt yapısı ve web tasarımı gelişmemiş durumdaydı. Ziyaretçiyi web sitesine bağlayan tasarım olan, web tasarım uzmanca kişiler tarafından yönetilmiyordu ve pek önemsenmiyordu. Günler geçtikçe başta sosyal medya olmak üzere web yazılımları görselleşmeye, tasarım olarak olgunlaşmaya başladı. Bu olgunlaşmanın başında günde milyonlarca ziyaretçiye sahip sosyal medya ajansı benzeri siteler yer alıyordu. Harikulade web tasarımları ile site yöneticilerinin ziyaretçi sayıları giderek artmaya başladı. Bunu fark eden insanlar web tasarımı üzerine bir alan oluşturdular ve bu alanda çalışmalar yapmaya başladılar.

Alanında Uzman Web Tasarım


Piyasadaki diğer web tasarım firmalarına nazaran profesyonel çalışan kadrosuyla Creamive , çözüme çok daha hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşmayı sağlayan bir web tasarım ve sosyal medya uzmanı bir ajansdır. Alanında uzman olan ajans müşterilerine hızlı ve özverili bir yaklaşım sergileyip amaçlarına ulaşmayı gaye edinmiştir. İstanbul merkezli olan firma, İstanbul başta olmak üzere bütün dünyaya profesyonel hizmet vermektedir. Web tasarım fiyatları piyasaya göre oldukça ideal olup en önemli amaçları asla para kazanmak değil tamamen kullanıcı odaklı hizmet vermektir.


Sosyal Medya ve Web Yazılım Uzmanı




" Sosyal Medyayı Seviyoruz " sloganıyla işe başlayan web tasarım ve web yazılım firması sosyal medya üzerinde de yaptığı uzman çalışmalar sayesinde hizmet verdiği markaların sosyal medya platformlarının potansiyellerini değerlendirmelerini sağlıyor. Sosyal medya ile tamamen uyumlu web yazılımları ile sadece size özel Facebook uygulaması, çekiliş - rezervasyon ve iletişim uygulaması gibi bir çok ek özelliği kusursuz olarak tasarlıyor.

Yorumlar