3D Flappy Bird, Cardboard Flappy Android e Çıktı

Birkaç sene ilk hareketli sahne piyasasına çıkan ve daha az bir zaman geçmeden taşınabilir platformunun mağaza üzerinden en hayli indirilme sayısına ulaşarak üstün dereceli oyun Flappy Bird’ün 3 boyutlu oynanabilen versiyonu Cardboard Flappy, Android platformunda kullananların indirmesi üzerinde mağazaya eklendi.



İki sene ilkin taşınabilir oyunlar arasında en hayli indirilen ve oynanan oyunlar listesinin başına kısaltarak sürede gelebilen ve aplikasyon mağazalarında milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşabilen Flappy Bird’ün 3 boyutlu versiyonu Cardboard Flappy, Google Play Store’da indirmeye sunuldu.

Oyunu 3 boyutlu olarak oynayabilmeniz için girizgâh seviyesi bir Android telefona ihtiyacınız var. kısaca anlayacağınız şartıyla Flappy Bird'ün 3d sürümü Cardboard Flappy bile bu sürümde mebzul düşük tertibat gereksinimlerine gerekseme duyuyor.

Oyun klasik Flappy Bird oynanışına sahip. Oyunu oynayabilmeniz için Android telefonunuzdaki play tuşuna basmanız kifayetli olacak. Sonrasında kuşu, ekrana dokunarak havalandırıp boruların aralarından geçirerek daim yolu tamamlamaya çalışacaksınız.

Cardboard Flappy'i ücretsiz sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar