Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy



Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy torrent indir, teknoloji ve taktiğin gani farklı bir yöne evrildiği yeni bir banyo sunuyor. Geleceğin savaşlarını ürpertici bir şekilde şekillendiren kişi, dünyadaki en kuvvetli insanlardan olan Jonathan Irons rolündeki yüksekokul Ödülü sahibi aktör Kevin Spacey.

Güç her şeyi değiştirir.

Gelişmiş bir dünya
Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy full indir, teknolojik gelişim ve bugünün askeri pratiklerinin birleştiği ve bunun mühim sonuçlar doğurduğu inandırıcı bir istikbal tablosu çiziyor.

Bu itinalı bir şekilde araştırılmış ve yapım edilmiş kurguda özel askeri kuruluşlar (PMC) leşker gereksinimi olan sayısız ulusa silahlı hız sağlamakta, haritadaki sınırları belirlemekte ve savaşın kurallarını yeni baştan yazmaktadır. Ve dünyanın en mefret PMC’si atlas Corporation’ın kurucusu ve başkanı Jonathan Irons bütün bunların merkezindedir.

TRAILER Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy PC


Gelişmiş bir asker
Güçlü exoskeleton’lar askerleri harbe anık hale getirmekte, piyadelerin son basamak etkili bir şekilde muharebeye katılmalarına imkân sağlamakta ve tenha bir mevzuda uzmanlaşmanın gerekliliğini ortadan kaldırmakta.

Bu yeni oynanış mekaniği oyunculara öte türlü eylem olanakları, amudi güçlendirilmiş sıçrama ve tutunma seçenekleri, gizlenme yetenekleri ve yepyeni güç, farkındalık, dayanıklılık ve momentum sağlayan bio-mekanikler sunuyor.

Exoskeleton’ın ve yeni, kaslı silah ve zırhların gelmesiyle her bir asker sefer alanında görülmemiş bir taktiksel özgürlüğe sahip oluyor ve bu mekanikler Call of Duty’nin mecmu temaşa modlarını temelden değiştiriyor.

Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy Minimum PC Sistem Gereksinimleri


İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit ve üstü 64 bit işletim sistemi
İşlemci: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz veya AMD Phenom II X4 810 işlemci
RAM: 6 GB 
Grafik Birimi; NVIDIA® GeForce® GTS 450 @ 1GB
HDD: 55 GB Boş Disk alanı

Gelişmiş bir envanter
Call of Duty: Advanced Warfare crack yeni, sonra teknoloji, kaslı bir envanter ve yetenek seti sunuyor; oyuncuları yeni teknolojilerle, özelliklerle ve hoverbike ve drone kabil taşıtlarla donatıyor.

Oyuncular hatta standart mühimmat sistemi ile yeni oynanış dinamikleri getiren yepyeni yönlendirilmiş-enerji silahları ortada intihap yapabiliyor.

Ve exoskeleton’ların fer arttırıcı ve taktiksel özgürlük sağlayan özellikleri sebebiyle Call of Duty: Advanced Warfare oyun indir her mevzuda evriliyor.

Not : Call Of Duty Advanced Multiplayer oyununa iye olmanız gerekmektedir.


Yorumlar