GTA 5 Online Ill-Gotten Gains Part 2



Grand Theft Auto serisine hayat veren dev oyun şirketi Rockstar, GTA 5'in Online platformuna yeni içerikler, müştemilat ve zeyil paketler getirerek milyon dolarlar kazandığı bu yeni oyununu pıtrak pıtrak geliştirmeye devam ederek oyunu uzun soluklu bir hala getirmeye ve güncel tutmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde GTA V oyuncularının beğenisine sunulan Ill-Gotten Gains ünlü bu yeni DLC'nin bir ölçü kısmı, oyuna eklediği oturaklı işi şeylerle bir hayli düzenci tarafından bir bir hayli sevilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise o DLC paketinin ikinci kısmının ( Part 2 ) ayrıntıları ortaya çıktı.

8 temmuz ayının gelmesi itibariyle yayınlanacak olan Ill-Gotten Gains Part 2 ile GTA 5'de gene oyuna onlarca bambaşka paralıca işi zımbırtılar eklenecek. Bunların başlangıcında ise yeni aşkın pakalı, superspor arabalar ve gösterişli silahlar geliyor. Yukarıda gördüğünüz SUV Coil Brawler komütatör kategorisine giren yeniliklerden biri olurken, onunla yan yana farklı otomobiller da oyunda kendine kat bulacak.

İki başka silahın oyuna ekleneceği söylenirken, bu paketle GTA 5'de PS4 ve Xbox One için "The Lab" isminde bir radyo kanalı da oyuncularla yemeden içmeden DLC ile buluşacak. 10 orak ayı kocaoğlan itibariyle ise Ill-Gotten-Gains etkinlikleri GTA Online'a eklenecek.

GTA 5 Online'a ati olan bu katılmış paketle ilişkin video;





Yorumlar