Minecraft Windows 10 Edition Beta

Minecraft oyununun severlerini aşkın sevindiren marifet bugün Minecon 2015’de Mojang’dan geldi. Minecraft’ın Microsoft aracılığıyla satın alınmasının arkası teselsül Windows Phone platformuna mevrut oyunun, yalnızca Windows 10’a mahsus betası aşağılık duyuruldu.



Xbox Live desteğiyle Windows 10 platformlarında kullanılabilir bir durumda olacak olan Minecraft Windows 10 Edition Beta, PC’sine Minecraft satın vadi kullanıcılar için Windows 10 mağazasında şuan için indirilebilir durumda. henüz satın almamış kullanıcılar için 10 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Oyunun hâlâ beta yerinde olduğunu vurgulayan geliştirici şirket, bir gani yeni özelliğin ve eklentinin tırıl güncellemelerle oyuna dahil edeceğini paylaşıyor. Windows 10’a mahsus olarak tasarlanan Minecraft’ın olağan versiyonundan değişik özellikleri şimdilik bu şekilde paylaşılıyor:


  1. 7 kişiye kadar Xbox Live arkadaşlarınız ile partner oynayabileceğiniz online multiplayer modu
  2. Minecraft’ın Windows Phone sürümü olan Pocket Edition kullanıcıları ile müşterek oynayabileceğiniz çoklu aktör modu ilerleyici güncellemelerde eklenecek
  3. Kontrolcü, klavye veya dokunmatik olarak oynama imkanı
  4. Oyun içi DVR ile içinde ne olduğu kaydedin
  5. Kullanıcı mekanizmalarını art bildirim yaparak oyunun gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz

Mojang geliştirici firması, Minecraft’ın 20 milyon online kullanıcıya nail olduğunu, Windows 10 sürümünün de böyle devam ederek dev kullanıcı kitlesine kısaltarak bir sürede ulaşabileceğini paylaşıyor.

Yorumlar