Samsung Galaxy A8 İnceleme Videosu



Samsung’un Galaxy A8 modeliyle alakalı hiç bir resmi açıklamada şimdiye kadar bulunmadığı fakat geçtiğimiz günlerde Çin’in uz iletişim takım sertifika Merkezi (TENAA) aracılığıyla bilgi paylaşımlarında bulunan Galaxy A8’in şimdi inceleme videosu ortaya çıktı.


Samsung’un ilk olarak geçtiğimiz yılın başlarında tanıtılmaya başlanılan A serisi modellerinden baş olarak Galaxy A3 ve A5 modelleri duyurulmuştu. Metal kasası ve inceliğiyle hücre seslenme eden bir tasarıma ehil olan bu modellerin arkası sıra Galaxy A7 modeli duyurulmuş, hemen ardından da Galaxy A6 ve Samsung Galaxy A8’in telif hakları alınmıştı. Bu modellerden sonra şimdi de Samsung Galaxy A8'e ait olduğu belirtilen bir inceleme video su yayımlandı.

Videonun elt kısımlarında TENAA 'nın arz almış olduğu bir web link bulunuyor. doğal bu yüzden videonun TENAA tarafından sızdırıldığını hatırlatmak kıygı olur, fakat Çin’den gelen kaynaklara için videoyu TENAA’nın sızdırdığına dayalı iddialar bulunuyor.

Samsung’un bu zamana denli ki en ince akıllı telefonu olacak olan yeni Samsung Galaxy A8, sadece 5.9 mm genişliğinde bir boyuta sahip olacak. 386PPI yoğunluğunda 1920 x 1080 px HD ekran çözünürlüğünde 5.7 parmak kadar Super AMOLED dokunmatik ekranı yer alacak olan Galaxy A8’de, 64 Bit  8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemci entegreli olarak, Adreno 405 grafik işlemcisi, microSD eke yuvası destekli 16 GB boş depolama alanı, 2 GB RAM, 16 MP ana kamera ve 5 MP selfie kamera, 3050mAh gücünde pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi yüklü olarak gelecek.

Görüntüsü ve özellikleri dahil olmak üzere artık neredeyse her şeyinden haberdar olduğumuz Galaxy A8’in doğru bir zamanda kullanıcılarına Samsung tarafından duyurulmasını bekliyoruz. Fiyatı da daha belli olmayan bu yeni modelin, duyurulan sair A serisi modeller kadar devletimizde satışa sunulmasını bekliyoruz.

İşte sunulan o yeni Samsung Galaxy A8 İnceleme Videosu ;

Yorumlar