Stronghold Crusader 2: The Templar and The Duke

 Stronghold Crusader 2: The Templar and The Duke 

Torrent Full Oyun İndir


Stronghold Crusader 2, özgün kermen simülasyonu Stronghold: Crusader’ın uzun zamandır beklenen yeni bölüm devamı niteliğinde oyundur. Stronghold yeni 3d motoru ve Havok Fiziği destekli realist kale yıkımı ile yaklaşık 1189’da Ortadoğu’nun çöllerine art dönüyor. Torrent full oyun indir Crusader 2 ilk oyunun tabiiyet olumlu şiddetli oynanışını realist kermen simülasyonuyla birleştirecek.

Özüne mecbur mütebaki bu yeni Stronghold oyunu, hak zamanlı sevkülceyş ile site inşası oynanışını birleştirerek bildiğimiz çarkıt reel zamanlı stratejinin kurallarını yeniden yazacak. gâvur Haçlı şövalyesi evet da zenci serbestî savaşçısı olarak oynayabileceğiniz bu oyunda sıkıcı bir leşker düzeni ve yok edici kale ihata ekipmanlarını kullanarak kutsal toprakların sonunu belirleyecek olan o muhteşem kararı verin. Torrent full oyun indir ile Richard the Lionheart ya da Suriye’nin Sultanı Saladin, kısaca Selahaddin Eyyubi olarak 2 adet zamanı bir oyunculu yol (campaign) modunda tornado ve çekirge istilası üzere devimsel olayların da bulunmuş olduğu çöllerde ordunuzu yönetin. çöl ekonominizi yönetip eleştiri vahaları ele geçirerek en yüksek Lord olun.

Savaş alanına hakim olabilmek için 25’ten aşkın benzersiz birimi yönetmeniz ve onların hususi yeteneklerinde gelişerek profesyonelleşmemiz gerekiyor. Sergeant at Arms ile moral oranlarında yükselme yaşanıp, Sassanid Knight ile saldırın, Archer’larla ok yağmuru başlatın evet da ölümsek Assassin ile kermen duvarlarına tırmanın. Torrent full oyun indir 'de uzmanlaştıktan sonrasında kendinizi skirmish (çarpışma) modunda sınav edin evet da sekiz oyuncuya denli in ve AI oyunculardan oluşan online savaşlara katılın. takımlar kurun, değişik AI rakipler seçin ve nihai çarpışmada ya da bunca oyunculu oyunda kendi haritanızı tasarlayın!

 Stronghold Crusader 2: The Templar and The Duke TRAILER PC



Not : Stronghold Crusader 2: The Templar and The Duke bir eklenmiş pakettir.


Yorumlar