Yeni Transporter Filmi İkinci Fragmanı Yayımlandı



Transporter ( TAŞIYICI Refuelled 2015 ) serisini sizde benim gibi seviyorsanız bir heyacan verici bir de çok ama çok ücüzü haberimiz var. Heyecan verici haber; Transporter’ın yeni filmi geliyor. Transporter 2015 Refuelled sakametli sav ise başrolde, ayrıca filmimizde Jason Statham oyuncu olarak yer almıyor ! Ow Şit !

Luc Besson’ın sahibi olduğu EuropaCorp firması, Transporter serisinden çok daha fazla para kaldırmak istemiş olacak ki Jason Statham’ın projede yan almamasına karşı yeni Transporter projesine başlamış. külliyen yeni baştan başlayan, bir anlamda seriye hard reset atan yeni film; Transporter Refuelled için ikinci uzun fragman yayımlandı.

Başrolünü bu kez Ed Skrein’in oynadığı, yönetmenliğini ise Brick Mansion filmiyle ilk uzun metrajını calip Camille Delamarre’nin yaptığı yeni Transporter filmi tekrar bizi aksiyonun tam göbeğine koyacak.

Taşıyıcı Refuelled, Taşıyıcı: Son takat ismiyle ülkemizde 4 Eylül 2015’te gösterime girecek. Filmin yeni uzun fragmanını yukardan izleyebilirsiniz. Bu arada Prodigy’nin yeni sâdır The Day nöbet My Enemy albümünün aynı isminde şarkısının ilk ne filmimizde kullanılacağını heves ediyorduk. Transporter, bu gaza getirici şarkıyı ilk kullanan film olmayı başarmış.

Yorumlar